Davčno svetovanje

Profesionalno davčno svetovanje lahko pomembno pozitivno vpliva na celostno poslovanje podjetja. S premišljenimi in strokovno utemeljenimi odločitvami je mogoče podjetju zagotoviti velike davčne prihranke. Pri zagotavljanju naših storitev se vedno posvetimo vsakemu individualnemu primeru posebej ter poskrbimo, da ob upoštevanju davčnih posledic poiščemo najustreznejšo rešitev za stranko.

Davčno svetovanje in davčne storitve zagotavljamo na področju:

  • obračuna DDV-ja,
  • obračuna davka od dohodka pravnih oseb in davčnih odtegljajev,
  • obračunov dohodnine in drugih davkov fizičnih oseb.
Slide background

Zagotovite si brezskrbno poslovanje

Podrobno poznavanje davčne zakonodaje in prakse je nadvse pomembno za uspešno poslovanje podjetja, poleg tega pa boste lahko ob pomoči strokovnih nasvetov poslovanje optimizirali. Z našimi storitvami si boste zagotovili brezskrbno poslovanje, saj vam ne bo potrebno skrbeti za kazenska tveganja in odgovornost v primeru inšpekcijskih pregledov.

Računovodstvo po meri

Davčne obveznosti je mogoče ob uporabi ustreznih metod, ki so skladne z zakonom, znižati, s čimer si zagotovite velike davčne prihranke. Poleg tega vam s pomočjo naših storitev zagotavljamo, da v vsakem trenutku poslujete brez kazenskih tveganj in poslovne transakcije izpeljujete optimalno.